صفحه ي اصلي
Home Pageinstagram
'گیلان متوئوتماس با ما
Contact Us
هواشناسی گیلان متوئو (1395/08/21)
با عرض ادب و احترام خدمت شما دوستان و همراهان وبسایت گیلان متوئو با بررسی چگونگی وضعیت جوی کشور طی روز های آینده و همچنین بلند مدت در خدمت شما هستیم امیدوارم از مطالب جدید ما لذت ببرید.
"پایان آرامش جو از اواسط هفته ی جاری"
به نظر میرسه هرچه به آخر هفته و بطور کلی به انتهای آبان نزدیک میشیم شرایط بهتری برای کاهش دما و آغاز ناپایداری فراهم میشه بطوریکه استارت این بارش ها طبق الگوی امروز از اواسط هفته بتدریج از شمال غرب کشور زده میشه و و به نظر میرسه بیشترین ناپایداری هم برای استان های شمالی کشور اتفاق بیوفته.
با توجه به کاهش دما بارش در ارتفاعات این مناطق هم بصورت برف خواهد بود.بنابراین از روز سه شنبه حداقل به مدت یک هفته شرایط ابرناکی یا بارش برای نیمه ی شمالی کشور پیش بینی میشه اتفاق بیوفته. در ادامه مدل تجمعی بارش باران و برف رو مشاهده می فرمایید.
مجموع بارش دو هفته ی آینده ی کشور و منطقه رو به زیبایی هرچه تمام تر در مدل بالا مشاهده می فرمایید اما در ادامه مدل تجمعی بارش برف طی ده روز آینده قابل مشاهده است.
اما برای روز های پایانی ماه جاری به نظر باید منتظر رخداد سرمای زودرس باشیم با توجه به بررسی های انجام شده روی اکثر مدل های پیش بینی جهانی قراره شاهد روز های به نسبت سردی بخصوص برای یک سوم شمالی کشور برای اواخر آبان تا دهه ی اول آذر باشیم بطوریکه دمای روز های ابتدایی آذر ماه یا نرمال یا زیر نرمال خواهد بود این سرما موقتی اما تاثیر گذار بر اقلیم منطقه در ادامه ی راه خواهد بود . بسیاری از شما عزیزان با تجربه ای که از سال آبی گذشته دارید پاییز و زمستان همزمان سرد در یک سال آبی رو غیر ممکن میدونید اما درسته که بارش های سنگین و سرمای زود رس در اکثر اوقات میتونه سبب بلاکینگ بارشی در حداقل کوتاه مدت طی ماه اول زمستان بشه اما این مورد همیشه رخ نمیده و داشتیم سال هایی که از ابتدا با سرما آغاز شدند نمونه ی بارز آن سال 86 بود . سال گذشته بدلیل النینوی بسیار قوی ما شاهد افزایش قابل ملاحظه ی دما در فصل زمستان بودیم درسته که با بازه های زمانی سرد هم مواجه شدیم ولی بطور کلی ما شاهد افزایش 1 تا 2 درجه ای دمای زمستان بودیم ولی امسال با تغییرات نینو و منفی شدن آن ، درسته که بطور غیر مستقیم شاهد کاهش قابل ملاحظه ی بارش در کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم و خواهیم بود ولی از طرفی شاهد گسترش و نفوذ سرمای خشک بر فلات ایران ، طی ماه های آینده باید باشیم در سال آبی جاری به مانند سال گذشته موج های سودانی که با رطوبت سرخ و خلیج فارس تغذیه می شدند نخواهیم داشت و شاید بیشتر موج های مدیترانه ای خود نمایی کنه اما چیزی که میتونه طی روز ها ، هفته ها و ماه های آینده مردم مارو متحیر کنه سرمای هوا خواهد بود که اگه کمی با چاشنی بارش هم ادغام بشه انشاالله پاییز و زمستان به معنای واقعی کلمه رو تجربه خواهیم کرد ولی برای اینکه زیاد از موج آخر ماه دور نشیم بر میگردیم سر بررسی همین موج و منتظر دریافت اطلاعات جدید تر میمونیم تا در اسرع وقت خدمت شما عزیزان اطلاع رسانی کنیم.
در روز های گذشته شاهد افزایش دمای هوا و آرامش نسبی جو در اکثر نقاط کشور بودیم اما از اواسط هفته با گذر امواج هرچند ضعیف تراز میانی جو شاهد بارش های پراکنده در نیمه ی شمالی و تا حدی غربی و مرکزی خواهیم بود و البته اگر در مناطق مرکزی کشور مثل استان های تهران ، قزوین ، البرز و مرکزی بارش باران هم رخ نده به سبب گذر این امواج ناپایدار وزش باد سبب کاهش آلودگی هوا و مانع از انباشت آلاینده ها در این شهرها و دیگر شهرهای صنعتی و پر جمعیت کشور میشه.
بهتره توجه شمارو جلب کنم به مدل های ابتدایی که موج سرد انتهای ماه رو نشان میدن، البته تغییرات زمانی در این بازه زیاده و جای تغییر وجود داره.
در شکل بالا نفوذ کانتر های سرد شمالی به منطقه رو شاهد هستیم که سبب سفید پوش شدن ارتفاعات پایین دست مناطق شمالی خواهد شد.
شکل بالا هم دمای ارتفاع 850 هزار پایی سطح زمین رو طی 324 ساعت آینده نشان میده.
اما تغییرات ao که تمایل به منفی شدن داره در شکل زیر قابل مشاهده است
با منفی شدن آئو شرایط برای ریزش هوای سرد از عرض های بالاتر طی روز های آینده بسیار بهتر از گذشته خواهد شد.
شرایط کلی زمستان پیش رو همچنان مبهم به نظر میرسه اما با قاطعیت میشه گفت از لحاظ سرما روز های به نسبت سردتری پیش رو خواهیم داشت. با پیش بینی های ما در ادامه همراه باشید تا با آخرین و جدید ترین اطلاعات در خدمت شما باشیم ممنون که تا پایان همراه ما بودید.
"یا علی مدد"
پاسخ:سلام . پست امروز جمعه ی مارو دنبال کنید توضیحات لازم رو حتما میدیم.